Romantisch Antwerpen

Antwerpen is een schitterende stad, bovendien de ideale bestemming als je op zoek bent naar een romantisch uitje. Antwerpen heeft alles, veel gezellige restaurantjes of cafés, genoeg bezienswaardigheden om te bekijken en heerlijke romantische hotels waar je samen kunt genieten. Bijkomend voordeel is dat Antwerpen lekker dichtbij Nederland ligt, je bent er dus zo.

Wat te doen in Antwerpen?

Als je van cultuur houdt kun je in deze stad terecht, zijn jullie meer van het shoppen? Dan kun je je in deze stad uitleven. Een romantisch uitje Antwerpen is dan ook zo gevuld met allerlei leuke dingen. Voor meer inspiratie wat je kunt doen en waar je moet wezen in de stad. Lees ons Antwerpen blog eens en ga goed voorbereid op weg.

Enkele tips:

  • In Antwerpen is zoveel te zien en te beleven en allemaal op loopafstand van elkaar, maak daarom eens romantisch een stadswandeling
  • Op zoek naar een uniek plekje in de stad? Bezoek dan eens het middeleeuws steegje in hartje Antwerpen, de geheime Vlaeykensgang. Geniet van het klokkenspel van de kathedraal.
  • Hendrik Conscienceplein: pittoreske pleintje vormt het ideale decor voor jouw romantisch uitje.

Tip: Ben je in december in Antwerpen, bezoek dan zeker ook de kerstmarkt.

romantisch antwerpen

Romantisch uit eten in Antwerpen

Antwerpen kent ontzettende veel restaurantjes en eetcafés, waar je dan ook van houdt, je vindt in deze stad. De stad wordt gekenmerkt door terrascultuur, bijna alle cafés en restaurants bieden je dan ook de mogelijkheid om lekker buiten te eten. Ben je op zoek naar een leuke adresjes om te gaan eten? Lees dan ons blogs met restaurants in Antwerpen.

Romantisch hotel in Antwerpen

Als je romantisch naar Antwerpen gaat en je kiest een centraal gelegen hotel boven een pittoresk B&B dan is hotel Radisson Blu Astrid een aanrader. Dit hotel heeft een ideale ligging in het centrum van de stad.

 

Daarnaast kun je samen genieten in binnenzwembad en de Health Club, ideaal als jullie lekker tijd voor elkaar willen hebben na een dagje slenteren door de stad.

Deel dit bericht!

Tags:


Andere mooie steden ontdekken?

Naast GaSamen kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden