Ontdek de kerstmarkt in Milaan

Niet de eerste stad waar je aan denkt wanneer je een kerstmarkt wil bezoeken. Maar de kerstmarkt in Milaan is zeker de moeite waard. Vanaf 5 december zijn er in de stad diverse kerstmarkten en andere leuke activiteiten. Uiteraard met ijsbaan in de wijk Porta Nuova.

De grootste kerstmarkt in Milaan vind je op het plein voor de Duoma (dom van Milaan). Hier vind je talloze kraampjes met heerlijke hapjes uit Italië, diverse kraampjes met leuke handgemaakte producten en kerstversieringen.

De plaatselijke bevolking doet haar kerstinkopen op de kerstmarkt Feira degli Oh Bej Oh Bej, je vindt deze kerstmarkt voor het Castello Sforzesco van 5 tot 8 december.
Op deze kerstmarkt kun je werkelijk van alles kopen, van speelgoed tot culinaire hoogstandjes.

Kerstmarkt Milaan

Kerstshoppen in Milaan

Milaan is de modestad van Europa, je kunt dan ook prima winkelen in Milaan. Gezellig winkelen in de kerstsfeer dat kun je in het Warenhuis La Rinascente, je kerst inkopen doe je hier. Met een prachtig verlichte gevel en afdelingen geheel in kerstsfeer, is kerstshoppen hier geen straf!

Aanrader: Bezoek de Babbo Running

Een echte aanrader als je in december naar Milaan gaat is de Babbo Running, beter bekend als de kerstmannenrace. Over een parcours van 5 kilometer door de stad strijden duizenden kerstmannen om de eer! Dit evenement vindt jaarlijks half december plaats. Een leuk spektakel om te aanschouwen!

TIP! Bezoek de Via San Gregorio Armeno, in deze straat hebben ze het maken van kerststalfiguren tot kunst verheven.

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast GaSamen kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden