Ontdek de kerstmarkt in Düsseldorf

De kerstmarkt in Düsseldorf is er eentje die je absoluut niet mag missen, als je een liefhebber bent van kerstmarkten. De stad wordt in de decembermaand omgetoverd tot een waar kerstparadijs.

Het historisch centrum van de stad wordt sfeervol omgetoverd tot een sprookje. Op de diverse pleinen door de stad heen vind je verschillende kerstmarkten met ieder een ander thema. Er staan dan ook vele kerstkraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke kerstspulletjes. De kastanjebomen door de stad heen, worden prachtig versierd met lichtjes. En uiteraard ontbreekt het de stad ook niet aan een (tijdelijke) schaatsbaan en diverse kerstvoorstellingen. Aan kerstsfeer in deze stad absoluut geen gebrek!kerstmarkt in Düsseldorf

De kerstmarkt in Düsseldorf behoort tot één van de mooiste van Duitsland. Jaarlijks weten dan ook duizenden mensen de kerstmarkt in Düsseldorf te vinden. Deze kerstmarkt is bijzonder populair bij Nederlanders, Düsseldorf ligt dan ook maar op 200 kilometer vanaf Utrecht. Vanaf Nederland is de stad dan ook gemakkelijk te bereiken per auto of trein.

Openingstijden van de kerstmarkt
Düsseldorf De kerstmarkt wordt geopend op 17 november en gesloten op 23 december 2016. Op zondag 20 november is de kerstmarkt gesloten.
zondag t/m donderdag 11:00 – 20:00 uur
vrijdag en zaterdag 11:00 – 21:00 uur

Een bezoek aan de kerstmarkt in Düsseldorf wordt vaak gecombineerd met een stedentrip, de stad heeft namelijk nog veel meer te bieden dan alleen de kerstmarkt.

TIP! Ga je met de auto naar Düsseldorf, boek dan een hotel met parkeergelegenheid, of kijk vooraf waar je het beste kunt parkeren in de stad!

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast GaSamen kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden