Hotels Venetië

Als je dacht dat Parijs een romantische stad was ben je nog nooit in Venetië geweest! Venetië kent vele bezienswaardigheden, romantische restaurants en geweldige hotels! Om het je wat makkelijker te maken laten wij je een aantal top hotels in Venetië zien waar je leuk kan overnachten.

Hotels in Venetië

Hotel Do Pozzi

Hotel Do Pozzi is een leuk hotel in Venetië heeft een zeer centrale ligging. Op ca. 5 minuten lopen vind je namelijk het populaire San Marcoplein. Het hotel beschikt over een lift, ontbijtruimte en gratis Wifi in het gehele hotel. De kamers zijn ieder verschillend ingericht maar beschikken over een tv, minibar, airconditioning en een badkamer met bad of douche en toilet.

Hotel Orion

Hotel Orion is een sfeervol tweesterren hotel in het centrum op ca. 50 meter van het San Marco plein en op ca. 5 minuten lopen van de Rialto brug. Het hotel beschikt over een ontbijtruimte en gratis Wifi in het gehele hotel. De kamers zijn netjes en beschikken over een tv, minibar, kluisje en een badkamer met bad of douche en toilet.

Hotel Panorama

Hotel Panorama heeft een perfecte ligging, namelijk direct aan de waterkant van het eiland Lido. Tegenover het hotel bevindt zich een waterbushalte (Vaporetto) die je gemakkelijk binnen ca. 10 minuten naar het San Marco plein kan brengen. Het hotel beschikt over een lift, ontbijtruimte en een heerlijk terras. De kamers zijn comfortabel en beschikken over een tv, telefoon, kluisje en een badkamer met bad of douche en toilet.

Boven staande hotels en andere hotels boek je gemakkelijk en op Venetië.nl!

Deel dit bericht!

Tags: , ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast GaSamen kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden