Hotels Düsseldorf

Wist je dat Düsseldorf ooit een dorpje was aan de oever van de Rijn? Maar het is nu een bruisende stad! Een ideale stad voor een stedentrip! Wij geven je een kleine greep uit ons leuke aanbod aan hotels in Düsseldorf!

Hotels in Düsseldorf

Een leuk hotel in Düsseldorf is het Nikko hotel. Het is een modern hotel met een centrale ligging in het centrum van Düsseldorf. Het hotel beschikt over een comfortabele lounge, lift, twee restaurants, lobby en een bar. Daarnaast is er een wellnesscenter op de 11e etage met een leuk uitzicht over de stad inclusief een zwembad, fitnesscentrum, sauna en solarium (tegen betaling).

Het Leonardo Düsseldorf City Center hotel is een comfortabel hotel in Düsseldorf. Het Hauptbahnhof vind je op een loopafstand van ca. 5 minuten. Daarnaast sta je met de metro, tram of te voet gemakkelijk in alle delen van Düsseldorf. Het hotel beschikt over een lift, lounge, bar, restaurant, fitnessruimte en een sauna.

Het Hotel Mercure Düsseldorf Hafen is een prima hotel in Düsseldorf. Het hotel ligt op een afstand van ca. 15 minuten met het openbaar vervoer van het oude centrum. Daarnaast zijn de kamers modern ingericht en beschikken ze over moderne voorzieningen. Het hotel beschikt ook over een lift, ontbijtruimte, bar, sauna, fitnessruimte en restaurant.

Neem voor meer informatie of om te boeken snel een kijkje op Düsseldorf.nl!

Deel dit bericht!

Tags: , ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast GaSamen kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden