4-sterren hotels Maastricht

Maastricht één van de oudste en mooiste steden van Nederland. Tevens is Maastricht een bijzonder populaire bestemming voor een weekendje of nachtje weg. Maastricht kent een uitstekend winkelaanbod, leuke eetcafétjes, schitterende pleinen en vele evenementen door het jaar heen.

Wij hebben een aantal 4-sterren hotels in Maastricht op een rijtje gezet, waar u prima kunt overnachten tijdens een weekendje weg of business-overnachting.

Hotel Bastion Deluxe te Maastricht

Dit is een uitstekend 4-sterren hotel in Maastricht, gelegen in het historische centrum op loopafstand van De Markt en het Vrijthof. Ontbijt is tegen betaling bij te boeken.

Het hotel beschikt over een parkeergarage met beperkte beschikbaarheid, de kosten hiervan zijn € 15,- per dag.

TIP! Ga je met de auto naar Maastricht, lees dan ook ons blog “Parkeren Maastricht” eens en voorkom torenhoge parkeerkosten.

Hotel Golden Tulip Apple Park

Hotel Golden Tulip Apple Park is een comfortabel, design, 4-sterren hotel in Maastricht met gunstige ligging. Het hotel is gelegen naar de Snelweg A2, op 3500 meter van het stadscentrum. Er bevindt zich een bushalte bij het hotel.

Ontbijt en parkeerplaatsen zijn tegen betaling bij te boeken.

Hotel NH Maastricht

4-sterren hotel NH Maastricht beschikt over verzorgde kamers met telefoon, radio, tv, minibar, kluisje en koffie- en theezetfaciliteiten. Tevens is er in het hotel een sfeervol a-la-carte restaurant met terras op het zuiden.

Het hotel ligt naast het MECC-congresgebouw, op 2500 meter van het historische stadcentrum. Bij het hotel stopt ieder kwartier een bus die naar het centrum rijdt.

Tegen betaling: NH Health Club met sauna, solarium, whirlpool, Turks stoombad en fitnessruimte (gasten krijgen 50% korting) en fietshuur.

Het hotel beschikt over een parkeergarage, kosten hiervan zijn ca. € 13,50 per dag.

Wil je meer weten over Maastricht? Lees dan onze andere blogs.

Deel dit bericht!

Tags: , ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast GaSamen kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden